Belettering-striping - GC Cardesign
14935
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14935,bridge-core-3.0.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive

Belettering-striping

Bij GC Cardesing hebben we de nodige expertise in huis om zelf de belettering en striping voor uw voertuig te ontwerpen. We kunnen ons daarbij beroepen op een ervaring van meer dan 15 jaar.

Autobelettering kan functioneel zijn, of een verfraaiing van het model. Of beide. Heel subtiel of uitbundig. Hoe dan ook; een goed uitgevoerde autobelettering moet volgens GC Cardesign een perfecte omzetting zijn van het ontwerp, hoe eenvoudig of uitgebreid ook. Op auto’s, vrachtauto’s, aanhangers, maar bijvoorbeeld ook scooters of campers. Mobile signing is een effectieve manier om uw boodschap te communiceren. Wij werken enkel en alleen met topmerken.
Onze materialen geven garantie op verkleuringen door weersomstandigheden, krimpen niet en geven geen lakschade als de folie er ooit weer afgehaald wordt.

En wat te denken van striping? Bijvoorbeeld een striping op de flank van de wagen om de lijnen te benadrukken. Of een sportieve striping over de motorkap, het dak en het kofferdeksel. Hiermee kunt u op een relatief voordelige manier een andere uitstraling aan uw auto meegeven! Auto striping is voor ieder merk en type auto beschikbaar. Enkele strepen, dubbele strepen of een afbeelding van bijvoorbeeld een vlag, alles is mogelijk. De auto striping is in vele kleuren beschikbaar en wij brengen deze altijd vakkundig voor u aan.

Vraag hier een offerte aan!